fsb رو چقدر افزایش دادید ؟
بچه ها امروز یه مشکلی پیدا کردم
من پردازنده ام رو 0.15 مگاهرتز اورکلاک کردم و وقتی پنجره ی system properties رو باز میکردم میزان اورکلاک رو بعد از کلاک استاندارد نشون میداد
ولی امروز دیدم اصلا اورکلاک نشده با اینکه توی بایوس اورکلاک کردم و چند بار هم چک کردم و تنظیمات رو عوض کردم ولی فرقی نکرد.
قبلش هم چیزی رو دست نزدم،(به غیر از رجیستری:BigGrin-Small:)امکان داره از اون باشه؟
|
|
*MoJtAbA* (31-08-14), amirpcmax (31-08-14), Morteza.m1371 (31-08-14)
استاد ببخشید دیر جواب میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تغییرات زیادی در رجیستری دادم(برای سرعت)بعضی هاشو نرم افزار انجام داد و بعضی هاش که مربوط به دسکتاپ و کانکشن میشد رو خودم تغییر دادم.
ولی در کل میخوام بدونم اصلا ممکنه ربطی داشته باشه به رجیستری؟
اینم عکس از بایوس(با دوربین جلو انداختم که کیفیتش کمتره،دوربین پشتی خرابه،تازه همون جلویی که کیفیتش کمه هم کلی دردسر داره تا باهاش عکس بندازم،خلاصه ما همه جوره شو داریم:afro:)
fsb رو دست نزدم ولی برای اینکه سی پی یو ذاغ نکنه ولتاژش رو کم کردم.(البته اینا همیشه همین شکلی بودن،ولی دیروز یهو دیدم کار نمیکنه)
ارسال شده از GT-S5300 با استفاده از تپاتالک 2
یک شات از CPU-Z بگیر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcmax (31-08-14), Morteza.m1371 (31-08-14)
بفرمایید باز هم شرمندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان درسته . اور نشده . چون bus speed روی 200 هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
استاد ببخشید که اینطور میگم ولی اینو که خودمم میتونستم تشخیص بدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل اینه که وقتی وارد بایوس میشم همه چی درسته و تنظیمات روی اورکلاک هست ولی وقتی وارد ویندوز میشم همه چی از بین میره.
چون تنظیمات fail میشه . با تنظیمات دیفالت بالا میاد . باید قسمت memory multi رو طوری تنظیم که زیر 800 باشه . الان روی 860 هست به خاطر همین تنظیمات اورکلاکینگ fail میشه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks